söndag 9 december 2012

Vacker vinterdag


Titta vilken fantastisk blå himmel!


Utsikt från vår balkong. Solen skiner genom asparna och det är så vackert så jag nästan blir sams med dem. (De släpper alla sina löv i vårt dike på hösten. :) )


Också från vår balkong. 


Raggsockor klara. Jag använde Järbo raggi garn, stickor 4 1/2. Väldigt snabbstickade. Skön stickning när man inte vill tänka så mycket. Det gick åt 127 g till det här paret i storlek 37-39. Jag försökte ta flera bilder på dem utan att få fram rätt färg. När jag la dem på pianot lyckades jag - de fick helt rätt nyans. (I alla fall i min dator.) 
Vi ska fira jul hos min mans släkt i år. Min dröm är att nån gång hinna sticka en hel korg sockor så alla kunde välja sig ett par. Men vi blir runt 20 personer, så jag får hinner inte förverkliga min ide i år. Jag är i alla fall nöjd med de julklappar jag hunnit åstadkomma.
Dags för arbetsvecka igen. Lektioner förberedda, väskan packad. Konsert imorgon kväll, repetitioner tisdag kväll, julbord onsdag kväll. Det känns att det är nedräkning nu! Har ni hunnit sticka/köpa era julklappar än? Ha en bra vecka!

3 kommentarer:

 1. Här jobbas det på inför julen märker jag :) Och det är verkligen vackert med all snö som kommit men just nu står den mig upp i halsen efter allt skottande. men jag måste nog försöka få tid till att jaga runt med kameran efter de där vackra vyerna som finns. OM det slutar att snöa så att man kan sluta att skotta snö hela dagar ;)

  SvaraRadera
 2. Hahaha...skrattar gott åt din kommentar. :) Jag håller nog med dig. Snön är lite too much just nu. Skitvackert är det, kan jag väsa när jag står med snöskoveln bland drivorna. Hoppas ändå du får en chans att galoppera runt med kameran en stund. :)

  SvaraRadera
 3. Fina vinterbilder! Det är verkligen vackert! Säger jag som aldrig behöver skotta! :-) Gillar din idé med en korg med strumpor, samma sak som en korg med kärlek (skulle jag tycka om jag fått välja raggisar från en dylik korg!). Hoppas du får en fin jul, med massor av mys och stick-frid!
  SSS... Fruktat syndrom, thanks God för magic loop! :-)

  SvaraRadera