söndag 9 december 2012

Vacker vinterdag


Titta vilken fantastisk blå himmel!


Utsikt från vår balkong. Solen skiner genom asparna och det är så vackert så jag nästan blir sams med dem. (De släpper alla sina löv i vårt dike på hösten. :) )


Också från vår balkong. 


Raggsockor klara. Jag använde Järbo raggi garn, stickor 4 1/2. Väldigt snabbstickade. Skön stickning när man inte vill tänka så mycket. Det gick åt 127 g till det här paret i storlek 37-39. Jag försökte ta flera bilder på dem utan att få fram rätt färg. När jag la dem på pianot lyckades jag - de fick helt rätt nyans. (I alla fall i min dator.) 
Vi ska fira jul hos min mans släkt i år. Min dröm är att nån gång hinna sticka en hel korg sockor så alla kunde välja sig ett par. Men vi blir runt 20 personer, så jag får hinner inte förverkliga min ide i år. Jag är i alla fall nöjd med de julklappar jag hunnit åstadkomma.
Dags för arbetsvecka igen. Lektioner förberedda, väskan packad. Konsert imorgon kväll, repetitioner tisdag kväll, julbord onsdag kväll. Det känns att det är nedräkning nu! Har ni hunnit sticka/köpa era julklappar än? Ha en bra vecka!