måndag 2 april 2012

Jag har gjort en tavla

Eller snarare köpt. Resten av familjen tycker att den bör återbördas till Det Stora Varuhuset å det snaraste.
Men jag älskar denna tavla. Jag tycker den är både ljuvlig och gräslig på samma gång. Den ska få bo i tvättstugan. Nu blir jag glad varje gång jag går ner, vilket inte är alltför sällan. Titta vilken positiv inverkan den redan haft på min tvättdisciplin. Jultextilierna har blivit tvättade, efter ett par månaders inkubationstid i tvättkorgen.

Jag kämpar

Men jag lider svårt, inte bara av SSS (second sock syndrome) utan även av SPS, en ny sjukdom som jag anser mig ha upptäckt. Second pair syndrome. Det är precis lika tråkigt att sticka ett till likadant par som att sticka socka nr 2. :) Så hur ska jag lyckas producera nåt till i sommar? Skulle gärna vilja vara med på hantverksförsäljning, men ...ja, problemet ligger i ordet produktion.
 Just nu kämpar jag i alla fall med socka nr 2 i par nr 2 av shadowfax och det är bara tanken på hur glad mamma kommer att bli som får mig att fullfölja. Jag ska åka till läkaren med henne på onsdag. Tänkte ha med mig hennes röda shadowfax som påskpresent.
Motorvägsstickning? Ha. Glöm det. Vi snackar gropig grusväg. Men... jag är lika envis som uttråkad. Mamma kommer att få sina röda sockor på onsdag.