söndag 6 november 2011

Voffor blir det på detta viset?

Jag berättade att jag påbörjat denna lilla raring. Jag hade lite problem med mönstret först, men efter åtskilliga upprepningar tyckte jag äntligen jag knäckt koden och stickade förnöjt på. I bilen på väg till Stockholm igår hann jag ganska långt. Tyckte det var konstigt att det blev fler och fler maskor på ena halvan av sjalen...


När jag kom hem och sträckte ut sjalembryot för att titta på det... så såg det ut så här. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det är 40 maskor på ena sidan om mittmarkeringen och 70 maskor på den andra. Och ser ni hur fin högerhörnan har blivit? Att jag inte märkte det...men jag satt i bilen och var upptagen av att hålla rätt på alla k2tog och SSK och SK2P. Och tyckte dessutom att jag var så duktig, för det stämde varje gång jag kom till slutet på varvet.
Jag tror jag vet var felet ligger. Så nu är det bara att repa upp och se glad ut. Börja om från början... Kanske ödet som vill tala om för mig att jag har en rad UFO:s som väntar på mig och kanske borde jag koncentrera mig på dem istället.

Allhelgonahelg

Vi åkte till Skogskyrkogården i går kväll. Det var så vackert med alla tända ljus.

 Vi gick runt en lång stund. Vilken ljusmanifestation.