söndag 6 november 2011

Voffor blir det på detta viset?

Jag berättade att jag påbörjat denna lilla raring. Jag hade lite problem med mönstret först, men efter åtskilliga upprepningar tyckte jag äntligen jag knäckt koden och stickade förnöjt på. I bilen på väg till Stockholm igår hann jag ganska långt. Tyckte det var konstigt att det blev fler och fler maskor på ena halvan av sjalen...


När jag kom hem och sträckte ut sjalembryot för att titta på det... så såg det ut så här. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det är 40 maskor på ena sidan om mittmarkeringen och 70 maskor på den andra. Och ser ni hur fin högerhörnan har blivit? Att jag inte märkte det...men jag satt i bilen och var upptagen av att hålla rätt på alla k2tog och SSK och SK2P. Och tyckte dessutom att jag var så duktig, för det stämde varje gång jag kom till slutet på varvet.
Jag tror jag vet var felet ligger. Så nu är det bara att repa upp och se glad ut. Börja om från början... Kanske ödet som vill tala om för mig att jag har en rad UFO:s som väntar på mig och kanske borde jag koncentrera mig på dem istället.

3 kommentarer:

 1. oj vilket vackert garn. Om du går in på Knitmap.com och lägger in adressen så finner du gatan som garnbutiken ligger på.
  Ja du Alanya älskar jag och försöker att åka en gång varje år. Nästa gång blir nog juni nästa år, Den butik jag hittat har en del ull och blandgarner och den är billig på rundstickor.
  Ha det så gott och njut av november kram Elsy

  SvaraRadera
 2. Så roligt, tack så mycket! Jag kände inte till den sajten. Jag har bara tittat lite hastigt, måste undersöka den lite grundligare.
  Då kommer vi kanske att vara i Alanya samtidigt nästa år. :) Jag ska leta rätt på "din" garnbutik - det lät intressant att de har billiga rundstickor.
  Ja, jag ska njuta av november. :) Hoppas du gör detsamma! Kram!

  SvaraRadera
 3. De är ju tur att du gillar att sticka. =)
  må gott
  Eva

  SvaraRadera