måndag 31 december 2012

Gott nytt år!
Ett riktigt gott 2013 önskar jag er alla kära bloggare och medmänniskor därute! Hoppas ni alla får ett fint år!
Jag ser fram emot ett nytt år och har som nyårslöfte - nej, jag är inte för gammal för att avlägga sådana - att formulera mina mål tydligare för mig. Och nej, jag är inte för gammal för att ha mål än. :)

Jag har inte tagit en enda bild sen jag fotade mina rosa julklappssockor.
Jag maratonstickade in i det sista före jul. Det blev 4 presentsjalar och 4 par sockor inom loppet av 6 veckor, tror jag. Nu har jag inte rört ett par stickor på 3-4 dagar. Känns som en lååång tid.

 
Granen står så grön och grann i stugan. Makens darttavla är svåråtkomlig i dessa dagar.
Vi firade jul hos makens släkt. Vi hade en jättefin jul! Vi hann ta en sväng till Köpenhamn och jag besökte Sommerfuglen, garnaffären som jag läst om i flera bloggar.
 
När vi kom hem hämtade jag hem mamma över en natt. När hon var tillbaka på sitt boende igen kom hon inte ihåg att hon varit hos oss. Var besöket värt något då? Ja, jag tror ändå det. Någonstans måste ett par sköna dagar med god mat och mysig samvaro sätta spår.
Sista bloggstunden 2012. Jag skulle gärna göra en bildkavalkad. Många sockor har det blivit och också ett antal sjalar. Men jag har inte mina foton så organiserade, de ligger och skräpar lite här och var.
Nu blir det en lugn och skön nyårsaftons dag. Ikväll är vi bortbjudna på nyårsmiddag. En mysig, intim tillställning. Jag skålar i pommac eller nåt. På nyårsnatten åker jag sen iväg nånstans och hämtar tonåring. Jag ser fram emot kvällen och mot nästa år.
 Ha en fin nyårsafton och ett riktigt gott nytt år!


3 kommentarer:

 1. Tack för omtanken med foten! Den har fått fotbad idag och är glad! :-)
  Pommac är godare än champagne och att hämta tonåring är ett hedersuppdrag. Hoppas din afton blir skön och ett gott nytt år önskar jag dig!

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt Stickår! Jag lyckades faktiskt bryta samma sticka en gång till, på samma sätt, och sedan limma ihop den för andra gången... Klantig? Har köpte ett extra par 3.5 mm, utifallatt... :-)

  SvaraRadera
 3. God fortsättning på dig, ha en bra ledighet här nu!
  /Blenda

  SvaraRadera